Absintmerken
AngliqueHelfrich (07/24/07 om 00:07:57): Alsem in je distillaat drenken, zodat het naar de kloten gaat, is de nieuwe standaard om groene absint te maken in Val-de-Travers.
Barski (08/01/07 om 10:18:09): Helfrich schreef: Alsem in je distillaat drenken, zodat het naar de kloten gaat, is de nieuwe standaard om groene absint te maken in Val-de-Travers. Verbijsterend gewoon :o. Ik hoorde het al een paar weken geleden van Sixela. Het blijkt wel hoe snel bepaalde kennis verloren kan gaan als niemand er nog iets mee doet. Wat ik me wel afvraag is waarom die jongens in Val-de-Traver niet eens wat vaker het internet op gaan om te achterhalen hoe je absint moet kleuren ???.
Helfrich (08/01/07 om 10:48:22): Alan Moss is de commerciële jongen achter Angélique en ik kan je verzekeren dat ik hem met enige regelmaat op het Internet tegenkom.
Barski (08/01/07 om 11:07:51): Alan Moss, klinkt niet bepaald Zwitsers. Ik heb zijn naam al eens eerder horen vallen. Ik neem aan dat hij een Brit of een Amerikaan is?
radioflux (08/01/07 om 11:45:50): http://www.eabsinthe.com
Helfrich (08/01/07 om 11:49:33): Hij is al een tijdje weg bij La Fee. Tegenwoordig doet hij het met Claude-Alain Bugnon: http://www.absinthe-suisse.com/
Zenzero (08/01/07 om 12:03:23): Kijk, gelukkig weer een onderwerp waar ik niet zoveel van weet, en dus... Weer wat kan leren, of misschien ook niet!
Barski (08/01/07 om 12:15:13): radioflux schreef: http://www.eabsinthe.com Ik kan merken dat ik nog geen koffie gedronken heb. Dat kwartje van anaal mos viel wel heel erg laat. ;D Hahaha
Zenzero (08/01/07 om 12:16:31): Barski schreef:
Koffie??
Barski (08/01/07 om 12:18:45): Ja joh, ik zit nog steeds in mijn pyama. Het is mijn tweewekelijkse dag vrij en normaal heb ik al 3 koppen koffie op.
Zenzero (08/01/07 om 12:27:28): Goed bezig, afkicken!
Zenzero (08/01/07 om 12:28:33): Mooie droogboeketjes (lees reactie)
|
|