Algemene absintdiscussie
Ministerie van eten en drinkenZenzero (04/13/08 om 00:41:37): Op mijn zoektocht naar goede recepten kom ik op diverse pagina's terrecht waar deze er een van is:
Barski (04/13/08 om 01:30:16): Dat vraagteken boven het stukje was eigenlijk al een indicatie dat er weinig zou volgen dat over absint zou gaan. Wat betreft die foto: Het zijn eieren die in de verf liggen.
Zenzero (04/13/08 om 03:37:38): Barski schreef: Dat vraagteken boven het stukje was eigenlijk al een indicatie dat er weinig zou volgen dat over absint zou gaan. Wat betreft die foto: Het zijn eieren die in de verf liggen. Jij hebt dus ook mee opgelet en da's mooi. Maar niet goed genoeg, er staat namelijk ook een afgesloten onderwerp over de groene fee op dat blog waar ik eigenlijk een mooie gelegenheid in zag om het onderwerp weer te activeren, maar het doel heiligt bijna alle middelen en dus... http://ministerieetenendrinken.web-log.nl/ministerieetenendrinken/2006/01/eindelijk_de_gr_1.html en http://ministerieetenendrinken.web-log.nl/ministerieetenendrinken/2006/01/eindelijk_de_gr.html Het onder de aandacht brengen van goede producten van hoge kwaliteit, kan wat mij betreft niet ver genoeg gaan en op een blog waar alles voedsel en drank is wat de klok luidt misstaat het dus geenszins, professioneel campagne voeren is anders, maar dat terzijde Jij plaatst overigens berichten over absint op een forum waar men in 90 van de 100 gevallen onderwerpen behandeld die daar totaal niets mee van doen hebben ;D
F@TM@N (04/13/08 om 10:09:58): Het is een leuke site lees er ook regelmatig.
Zenzero (04/13/08 om 14:37:28): Inderdaad ook een heel fijn blog, waar ik meteen geleerd heb wat deze of uitdrukking betekent.
Helfrich (04/13/08 om 23:21:20): Italiaanse bollen heb ik in Italië nooit gezien, hoewel Spaanse omeletten dan weer wel uit Spanje komen en Zwitserse kaas ook uit Zwitserland. Maar Zweeds wittebrood is dan weer onbekend in Zweden en onder de noemer Franse kaas vatten we zonder enig probleem ook Gorgonzola, Vacherin en Stilton. Huh? Huh? Nogal wiedes dat ik Vacherin Franse kaas noem, of het moet toevallig Vacherin Fribourgeois of zo zijn, maar we hadden zojuist vastgesteld dat we kaas uit Zwitserland Zwitserse kaas noemen. En dan noemen we Gorgonzola en Stilton zeker zonder enig probleem Franse kaas? Ammehoela.
Helfrich (04/13/08 om 23:36:56): En de Zwitser Steve Rosat figureert als de "Franse Blauwe Knoop".
Zenzero (04/13/08 om 23:43:44): Gorgonzola Italiaanse delicatesse, stilton Brits naar ik meen, en dan nog Danish blue, blwaaauuugghhh!
Helfrich (04/13/08 om 23:49:18): Voor de kijkers rechts? Dat zal Frater Venantius wel zijn.
Zenzero (04/14/08 om 01:29:00):
|
|