Absintbereiding

Re: Tijd voor een nieuwe uitdaging

F@TM@N (01/19/08 om 12:46:52):

Over de Groene Feniks als een op de Pernod Fils ge´npsireerde absint ben ik zeer tevreden

Werkelijk een klasse Absint nodigd uit tot meer drinken... ik vind hem lekkerder als de PF 1901

En dan de Verte 7 een smaakorgasme in de mond ...ik proef div kruiden (kaneel ?)  diverse smaken wisselen zich af en de nasmaak blijft heel lang hangen.  een klassieker...

 

F@TM@N (01/20/08 om 14:24:54):

Kaneel kan heel goed in absint

Er zijn weinig Absints geweest die ik gemaakt heb waar het niet inzit..

Gember ga ik de volgende keer proberen..

 

F@TM@N (01/20/08 om 19:18:58):

Overigens, wel gedroogde gemberwortel gebruiken


Ik denk dat ik ga voor 5 centimeter verse wortel..

 

Absintbereiding