Absintmerken

Toorank

Kroeze (07/02/07 om 19:33:12):

Toorank Distilleries valt weer in de prijzen met Absinthion en Puccini
Naast de gouden medailles van the Wine & Spirit Competition zijn Absinthion en Puccini Crystal nu ook beloond met twee onderscheidingen van de iTQi (De Internationale Taste & Quality Institute). De jury bestond uit gerenomeerde chefs en sommeliers uit Europa en leden van prestitigieuze Europese culinaire organisaties. Op 1 juni jl. kreeg Toorank in Brussel de prijzen uitgereikt. Absinthion, een absinth gemaakt van onder andere coriander en pepermunt won een Star (Good Tasting) en Puccini Crystal, een Sambuca met een anijs smaak en kruiden, maar liefst twee.
(Bron: Toorank dd. 08-06-2007)

 

Zenzero (07/03/07 om 15:51:59):

Volgens mij, wil jij alleen maar provoceren?!

 

Barski (07/03/07 om 19:45:18):

Kortom het internationale smaak & kwaliteit instituut heeft hoogstwaarschijnlijk totaal geen idee waar een kwaliteitsabsint aan dient te voldoen. En als ze er wel een idee van hebben dan dienen de panel leden een nekschot te krijgen.

 

Kroeze (07/03/07 om 21:32:57):

Zenzero schreef:

Volgens mij, wil jij alleen maar provoceren?!

Dit heeft met verbazing te maken. En informatie. Als je denkt dat dit provocerend is moet je het toch bij jezelf zoeken.

 

Zenzero (07/03/07 om 23:20:43):

Verbazing dat is 't woord wat ik zocht. :-[

 

Zenzero (07/03/07 om 23:30:17):

Met gooien van knuppels in hoenderhokken en dergelijke, bereik ik hier dus helemaal niets.

It must be cucumber time again I suppose.

 

Barski (07/04/07 om 16:24:07):

Zou Absintion misschien een prijs hebben gekregen voor het meest innovatieve product van het jaar? Jeweetwel, zo'n dual action product: alcoholische drank en gelijktijdig toiletreiniger! Dat zou namelijk wel het een en ander verklaren. Misschien moeten we op dit forum maar eens een prijsuitreiking beginnen met een categorie meest verschrikkelijke meuk op de markt. Wellicht kunnen we dan al die Goths een beetje bijscholen op het gebied van smaak. Goed, het impact zal niet groot zijn, tenslotte ben ik geen Youp van 't Hek en is Absinthion geen Buckler, maar we hebben tegenwoordig Youtube. Met een beetje goed filmpje kun je een merk maken of kraken.

Ideen zijn van harte welkom trouwens.

 

Helfrich (07/04/07 om 17:34:23):

Die meuk heet trouwens Apsinthion, met een p -- wellicht om aan te geven dat het weinig met absint van doen heeft.

Vanaf vorig jaar zat een IWSC-medaille er niet meer in voor ze, toen de absintjury niet meer uit louter charlatans was samengesteld.

 

Kroeze (07/04/07 om 22:52:32):

Helfrich schreef:

Die meuk heet trouwens Apsinthion, met een p --


Opvallend dat ze zelf niet weten hoe hun drank heet.

Ik had er nog nooit van gehoord. Is er iemand die dat wel heeft en er iets over te zeggen heeft.

 

Zenzero (07/05/07 om 00:55:06):

Ja ik, (in mijn pr kwaliteits absint periode) en ik moet toegeven dat, tot m'n spijt, de 17 Euro die het gekost heeft, door de slijter waar de aankoop werd gedaan, ze vervolgens beter heeft besteed (verbrandt als toiletpapier gebruikt (niet het muntgeld) aan 'n krat melk of cola light, voor mijn part)
Bitter, Pisang Ambon groen nijgend naar koelvloeistof blauw gekleurd , geurend  naar Elmex gezoet spul. (ik kan me ook geen louche vorming meer herinneren)
De overigens wel, enigszins als aardig te bestempelen verpakking, incluis geinig glaasje en lepel, zullen vast de reden van de prijs zijn.

Kortom, laten staan!

Of ze moeten je omkopen net als dat Internationale Taste & Quality Institute

 

Nurgle (07/05/07 om 18:44:43):

Kroeze schreef:


Ik had er nog nooit van gehoord. Is er iemand die dat wel heeft en er iets over te zeggen heeft.


Jep, het was n van m'n eerste flessen, meegebracht vorig jaar uit Polen. Ton dacht ik dat het nog behoorlijk meeviel, na de talloze verhalen die de ronde doen over de absinths, maar intussen weet ik beter. Ik zou het geen absinth noemen, maar het is ongetwijfeld brol. Artificieel fluogroen kleurtje, en veel meer dan een slechte anijssmaak en een alcoholsmaakje is er niet te proeven. Ik had beter een fles Chopin vodka meegebracht...

 

Absintmerken