Het café
VriesalcoholHelfrich (04/01/05 om 12:31:04): Voor wie niet beschikt over een distilleerketel en de benodigde vergunningen, bestaat toch de mogelijkheid een alcoholhoudende drank te versterken. Weliswaar zijn er voor het resultaat nauwelijks interessante toepassingen te bedenken (zeker geen absintbereiding), maar voor de experimenteel ingestelde alcoholicus is het een aardig foefje. Doe dit nooit met een vergist mout- of suikerbeslag, maar enkel met een wijn die van zichzelf al drinkbaar is.
radioflux (04/01/05 om 21:30:52): Rare Nijmeger.
Z.v.E (04/04/05 om 21:15:45): Helfrich schreef: sluit dus niet af met een dop maar met een condoom. ;D
sixela (05/03/05 om 14:43:21): Weliswaar zijn er voor het resultaat nauwelijks interessante toepassingen te bedenken (zeker geen absintbereiding), Dat is dan zonder de Tsjechen gerekend -- Kyle Bairnsfather gebruikt die techniek voor een aantal producten (en daardoor is Sebor nu ook al helemaal kapot, aangezien-ie Sebor heeft overgenomen na Martin Sebor's dood). En maar zagen dat het beter is dan distillatie ::) .
Helfrich (05/03/05 om 19:04:04): Kyle meent geloof ik dat distilleren een primitieve vorm van filtreren is, waarbij onnodig wordt verhit. Een idioot dus.
|
|